Адвокатката на Джени Суши в епицентъра на мощен скандал

Яростната защитничка на женските права и адвокат "тежка категория" в дела за сексуално посегателство Глория Олред е обект на ожесточена атака от страна на свои бивши клиенти в САЩ, съобщава блиц. 

Дамата защитава интересите на целунатата от Кубрат Пулев репортерка Джени Суши. 77-годишната американка е обвинена, че е задържала хонорари по дело, които е обещала да преведе на свои колеги, и че умишлено е провалила друг случай, за да извлече изгода. 

"Вашингтон Стандарт" публикува обширен материал, според който жертва на изнасилване е заплашена от арест и глоба в размер на над 1 милион долара, тъй като Глория Олред не е спазила договора си с нея.

От "Вашингтон Стандарт" потърсиха кантората на Глория Олред за коментар по случая, като публикуваха получения от там имейл. 

"Представяхме г-ца Уилямс преди 7 години. От тогава до сега тя е имала голям брой адвокати. Всякакви юридически проблеми, които г-ца Уилямс има, нямат нищо общо с това, че я представяхме и няма основателна база за твърденията, които ни изпратихте. 

Твърденията ви са базирани на непълна информация, която е довела до неверни заключения".

От непрофесионално изпълняване на задълженията от страна на Глория Олред се оплака и американският синоптик Кайл Хънтър. Под публикации на всички водещи американски медии в интернет, засягащи намесата на адвокатката по случая с целувката на Кубрат Пулев, той коментира, че 77-годишната адвокатка "сериозно нарани мен и семейството ми и в момента водя срещу нея дело за нарушаване на адвокатските норми и измама във Върховния съд на Лос Анджелис".