ВИДЕО и СНИМКИ: Масчерано полудя и нарита медик насред терена

галерия:

снимка: БТА/AP

Хавиер Масчерано определено не е от футболистите, които трябва да бъдат давани за пример, когато става въпрос за феърплей и разумно поведение на терена. Освен неоспоримите му качества,

 

Този път обаче играчът на Барселона надмина себе си, извършвайки нещо наистина безумно, като това определение дори е слабо, за да опише поведението на "гаучоса".

 

Това се случи на квалификацията за Мондиал 2014 в зона Южна Америка между Еквадор и Аржентина (1:1). В самия край на мача Масчерано трябваше да бъде изкаран от терена с количката за медицинска помощ.

 

Точно тук настъпи часът на Хавиер Масчерано, който досущ подобно на едни български бабаити, изрази признателността си към хората, които му помагат, с ритници.

 

На видео повторения ясно се вижда как аржентинецът рита с бутоните напред шофьора на медицинската количка, и то не веднъж.

 

При този инцидент на игрището стана масов търкал между футболистите и щабовете на двата отбора, но за щастие повечето хора не бяха като Масчерано и всичко приключи без инциденти.

 

Съвсем заслужено след това Хавиер Масчерано получи червен картон, а той за пореден път шокира всички на стадиона, след като показа нескритата си изненада, чудейки се за какво трябва да напусне терена.

 

Вижте сами какво направи Масчерано и заслужаваше ли да бъде изгонен за постъпката си: