Американец поиска мач с Кубрат Пулев

Броени дни, след като британецът Тайсън Фюри отказа да се бие с европейския шампион в тежка категория Кубрат Пулев, американецът Тони Грано изяви желание за мач с българина.

 

По план Кобрата и Фюри трябваше да излъчат официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация, но британецът взе решение да поеме по друг път, преследвайки евентуален касов мач с Дейвид Хей.

 

Сравнително неизвестният американец Антъни "Тони" Грано пък хвърли ръкавицата на Кубрат Пулев, който отново остана без следващ опонент.

 

32-годишният Грано написа в личния си Туитър акаунт, че е разочарован от загубата си в последния мач (срещу Ерик Молина, б.а.), като поиска "изкупление" за поражението си, излизайки срещу Кубрат Пулев.

 

"Провалих се и не направих достатъчно, за да спечеля последния си мач. Искам изкупление, побеждавайки Пулев. Той е човекът, срещу когото искам да се бия", написа Грано.

 

Тони Грано е с актив от 23 професионални мача, като в тях американецът е записал 20 победи, загубил е два пъти и веднъж е завършил наравно.