Видео: Марио Балотели стъпка по главата Скот Паркър

снимка: Guliver/Getty Images

Атрактивният футболист на Манчестър Сити Марио Балотели отново влезе във видеохрониките след поредното си грубичко отиграване.

 

Вчера по време на дебито Манчестър Сити - Тотнъм (3:2) Марио стъпка по главата полузащитника на „шпорите" Скот Паркър, докато той бе на земята. Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап остана много разочарован от решението на съдията да не изгони Марио Балотели.

 

Цялата тази случка се случва по в 84-та минута при резултат 2:2. В края на срещата пък именно Балотели донесе победата на "гражданите" след като бе спънат в наказателното поле и сам реализира дузпата.

 

„Балотели трябваше да бъде изгонен. Защо удари с петата главата на Паркър? Не виждам причина. Това не е първия случай на Балотели, няма и да е последния," заяви Реднап след мача.

 

Съдията Хауърд Уеб прецени, че Балотели е играл неумишлено, докато на някои повторения се вижда как Марио нарочно търси съприкосновение с главата на Паркър.

 

Миналата седмица в „Ел Класико" Пепе пък стъпи по ръката на Лео Меси и след това се извинява официално на аржентинеца и футболната общественост.