Галиани пътува до Мадрид за Кака

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани потвърди, че в следващите няколко дни ще пътува до Мадрид, за да договори евентуално завръщане на Рикардо Кака на "Сан Сиро".

 

Полузащитникът на Реал Мадрид е готов да напусне "Бернабеу" и да се завърне на Апенините, но това зависи от преговорите между двата гранда на европейския футбол. Милан не крие желанието си отново да привлече бразилеца, но поне засега, договорка между двата клуба така и няма.

 

На този етап "росонерите" не могат да предложат желаната от "лос бланкос" трансферна сума за Кака, но въпреки това, Адриано Галиани ще направи нов опит да стопи леда.

 

"В следващите няколко дни ще пътувам за Мадрид. Ще трябва да изчакаме и да видим какви са възможностите пред нас", заяви Галиани пред Sky Sport Italia.

 

Смята се, че Милан ще опита да вземе Кака под наем за една година, поемайки и 50% от десетмилионната му заплата на "Сантяго Бернабеу".

 

Кака не се ползва с доверието на Жозе Моуриньо, като очакваният трансфер на Лука Модрич още повече утежнява положението му в испанската столица.