СНИМКИ: Левски показа новите екипи

галерия:

снимка: БТА

Отборът на Левски представи екипите, с които ще играе през новия сезон, в който навършва 100 години.

 

На специална пресконференция днес пред медиите бяха показани титулярните фланелки на полевите футболисти и вратарите, както и тренировъчната екипировка на отбора.

 

Титулярните екипи са в характерното синьо, като по-интересен елемент е яката, където освен белия се появява и не толкова традиционният за Левски черен цвят.

 

В ролята на манекени се превъплатиха стражът Михаил Иванов, бранителят Дъсли Мюлдер, полузащитникът Владимир Гаджев, новото попълнение Цветан Генков, както и младият талант Антонио Вутов.

 

От новите екипи стана ясно, че Мишо Иванов няма да носи фамилията на гърба на своята фланелка през новия сезон. Вместо това там ще бъде изписано първото му име - Михаил.

 

Екипировката е от последната колекция на германския концерн Пума, с която вече играха отборите на Италия и Уругвай на Купата на Конфедерациите в Бразилия.

 

За момента от Левски не показаха какви ще бъдат резервните екипи. Бе направено обаче уточнение, че това не е специалната юбилейна фланелка за 100-годишнината на „сините", по която все още се работи.