Стоичков за Боби Михайлов: Ще го хвана и ще го пребия

снимка: Булфото

Христо Стоичков отново беше особено колоритен след загубата от Локомотив София с 1:2, като се закани, вероятно на Борислав Михайлов, че ще "го хвана някъде и ще го пребия". Причината - съдийството на срещата с "железничарите'.

 

"Нищо че сме загубили, но не може един, който иска да е в центъра на българския футбол, да се подиграва с труда ни", коментира след двубоя Стоичков. 

 

"Да си вдига картони където си иска, не ни даде чиста дузпа. Какво да им кажа на тези деца сега? Сега всички ще кажат, че сме дали на Локомотив. Момчетата играха и не ме е срам, че съм загубил. Една грешка направихме и ни вкараха гол, това е футболът.

 

"Няма да се подиграват с нас. Каква среща да търся с Тоо /явно имайки предвид президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов/, дори не му споменавайете името. Мани тая работа, ще го търся, ще го търся! Докато го хвана някъде и го пребия. Това ще стане.

 

"То не може повече, това е подигравка навсякъде. Ако си мислите, че е много голям президент. Ще е единственият в историята на българския футбол, който няма да отиде да гледа неговия отбор на световно първенство, а ще ходи само на екскурзии"