Илиев след поредния резил: Помислихме си, че мачът е свършил

снимка: levski.bg

Поредната издънка на Левски в първенството не беше посрещната добре от Илиан Илиев, след като кандидат-шампионите пропуснаха пореден шанс да се изкачат на върха в класирането.

 

"Сините" показаха много слаба игра в Гоце Делчев, а Старокин се оказа най-големият грешник, след като направи дузпата в полза на домакините, която донесе точката на Пирин. В същото време Левски не създаде много чисти ситуации за гол и за пореден път разочарова феновете на отбора.

 

Илиан Илиев пък намери оправдание за равенството в лошия терен и темпото на двубоя, което се е развило по вкуса на домакините.

 

"Ядосвам се много. Допуснахме гол, които отбор с шампионски амбиции не може да си позволи. Пирин си изпроси дузпата. Теренът и обстановката определено не предразполагаха към футбол и трябваше да го караме на борба", сподели ядостаният Илиев след срещата.

 

"Започнахме само да ритаме топката, като това не е нашият облик. Започнахме да играем в техния стил и там беше нашата грешка.

 

"Направихме някои ротации, за да починат някои футболисти. Знаете, че цикълът е сгъстен искахме да съхраним някои играчи. Когато си футболист на Левски, трябва да играеш, когато ти дадат шанс.

 

"Трябваше да покажем битка и характер, за да победим. След първото полувреме си помислихме, че мачът е свърши. Постъпката на Старокин не съм я видял, бях с гръб към ституацията", сподели още Илиев, който явно не е видял средния пръст, който размаха Старокин към феновете.