Венци Стефанов за БФС: Кирил Домусчиев праща пари на тези подлоги

снимка: Булфото

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, беше изключително ядосан след отказа на СТК към БФС да картотекира Мирослав Антонов при "белите".

 

По-рано днес вече ви информирахме за намерението на нападателя да се откаже, ако не може да играе за Славия, а малко по-късно стана ясно, че СТК оставя правата на играча при шампионите. Това означава, че Антонов може да не играе до лятото, а и да плати обещетение на сегашния си тим.

 

"Ако искат да го вържат с една каишка и да пуснат да пасе. Нямало достатъчно основания да бъде картотекиран в Славия, след като договорът му с Лудогорец е прекратен. На базата на какво нямат право да го картотекират?", беснееше Стефановм като продължи и хвърли доста тежки обвинения.

 

"Една подлога в един вестник днес излезе с една статия. Тези подлоги тук реагират по същия начин. Пазя бордера. Кирил Домусчиев праща пари на тези подлоги. Този случай няма да приключи така.

 

"Когато трябва, ще ги покажа. Бордерата първо ще бъдат показани на компетентните органи. Това е върхът на беззаконието. Тези от Орлов мост трябва да отидат пред БФС, за да протестират заради всичките им безобразия на подлогите.

 

"Съдбите на хората се решават от три-четири подлоги. Комисията по труда в Разград казва, че договорът на Антонов е прекратен правомерно. Нищо не е легитимно в БФС. Не могат да картотекират момчето заради кефа на един олигарх", заяви още Венцеслав Стефанов.