200 лева струва удоволствието да гледаме България - Холандия от ВИП-а

снимка: БГНЕС

От днес (1 март) билетите за световната квалификация между България и Холандия (25.03.2017, 21:45 часа, стадион "Васил Левски") са в продажба в цялата мрежа на Ивентим и онлайн. Прави впечатление, че пропуските са с колосални разлики в цените - от 12 до 200 лева.

За сектор Б и Г билетите струват по 12 лева. За В са по 30 лева, а за А - 40 лева. По-заможните ще трябва да хвърлят по 200 лева, ако искат да гледат двубоя от ВИП-а.

За този мач привържениците на българския отбор имат възможността да закупят пропуски за всички сектори и ВИП трибуните на стадиона, както и да се възползват от услугата print@home, като заплатят своите билети с кредитна карта и ги разпечатат от собствения си принтер. Припомняме, че партньорската мрежа на "Ивентим" включва "Български пощи", бензиностанции "ОМВ", "Офис 1 Superstore", книжарници "Ориндж", "Технополис", както и билетните каси на НДК и "Арена Армеец". 

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на касите на стадион "Васил Левски" на 17.03.2017. Деца под 10-годишна възраст ще бъдат допускани до стадиона безплатно, но само с придружител и специално попълнена декларация, която може да изтеглите ТУК.