20 май се превръща във фестивал на бойните изкуства, арена е залата на "Боен клуб България"

Българската Комбат Рестлинг федерация съвместно с Българска федерация по кунг фу и тай чи организират и Ви канят, на фестивал по бойни изкуства "Страйкинг Геймс-3" на 20 май 2017 г. (събота).

На тази дата ще имате възможността да наблюдавате няколко бойни изкуства, събрани под един покрив. Домакин на събитието ще бъде многофункционалната зала на „Боен клуб България”.

Динамиката от съчетанието на високи ритници и събаряне, боксови техники с ключове на земя от древния панкратион ще бъде примесена и с желанието за добро представяне на предстоящите световните и европейски първенства през тази година. В Санда състезателите се готвят за световно първенство през месец юли. В Комбат рестлинг за европейско първенство през август и световно през октомври. В Лайт-Вале Тудо ще премерят сили бъдещите участници в световните първенства за аматьори на ISFA в София (10 юни) и световното на WMMAF в Белгрaд през ноември.

В Лайт-Вале Тудо отново ще се търсят нови таланти, които ще бъдат наблюдавани от промоутърите: Туинс ММА, Макс Файт, ISFA MMA, Арена ММА с предложения за професионални срещи.