Венци за феновете на Левски: Гадно, отвратително!

снимка: SPORTA.BG

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов също не спести критики към Левски след равенството 1:1 в двубоя от шампионата вчера. Той заяви, че не е виждал по-слабо представяне от 26-кратните шампиони, които според него не са заслужили точката. Стефанов обаче постави акцент върху "отвратителните" фенове на "сините". 

"Подарихме една точка на Левски. По-слаб Левски никога не съм виждал. Искам да изкажа възмущението си от това, което се чуваше от трибуната. По молба на Даниел Боримиров, защото сме нормални хора, се съгласих да почетем паметта на техния фен. За сметка на това получих псувни и обиди по адрес на майка ми и по мой адрес. Това е най-долното нещо, което може да се случи. Това е гадно, отвратително. Но нека да си остане за тяхното възпитание. 

Аз казвам това, което мисля. Какво казват феновете на Левски и ЦСКА не ме интересува. Чувате ли какво скандират? Какво да отговориш на такива хора. Тя простотията бъка. Можеш да кажеш нещо на човек, който има нещо в главата. На такива пропити от наркотици и простотия хора няма какво да отговориш. Обяснявам си го на липсата на първите 7 години на тези хора.

Ако Левски беше победил, щяха да са доста по-тихи и кротки. Сега не им изнася това нещо. По-добре да говорим за футбол, отколкото за простотията на тези хора. Това е краят на всичко. Трябва да има полиция и такива фенове да не бъдат допускани до стадиона. Вие ще заведете ли детето си на мач, след като има такива изстъпления?”, запита реторично босът на "белите".

Той обяви пълната си подкрепа към Борислав Михайлов за нов мандат като президент на БФС и заяви, че Любослав Пенев няма качествата за този пост. Според него именно заради тази подкрепа той е станал лош за Сектор "Г".

"Подкрепям кандидатурата на Борислав Михайлов. Смятам, че Любослав Пенев не притежава качествата за ръководител. Това е моето мнение. Голям футболист, оставил следа в българския футбол и Европа, но от всяко дърво свирка не става. Обикновено за такива постове се слагат добри мениджъри, с добри позиции в Европа и самата държава. Президентът на БФС трябва да е с доказан авторитет не само в България. А при тези, които  в момента се кандидатират, не виждам такъв. 

Но вески има право да бъде кандидат, стига да покаже нещо по-добро от това, което е в момента. 

Защо ме нападат тези, кои бяха, от сектор "Г" ли? Защото, когато не подкрепям кандидатурата на Любослав Пенев, съм лош, а когато подкрепям този, който публиката е припознала - съм добър. Сега не подкрепям кандидатурата на техния човек и съм лош”, сподели Венцеслав Стефанов.