(УНИКАЛНО АУДИО) Крушарски: Бойко Борисов е тъп, Локото скоро го зае*авам

В нета изтече повече от скандален аудио запис на собственика на Локомотив (Пд) Христо Крушарски. В него бизнесменът обижда мощно премиера на България Бойко Борисов и го обявява за "тъп" и, че "има пипала" навсякъде. Освен това Крушарски разкрива на събеседника си, че министър-председателят раздава обществени поръчки за десетки милиони на различни клубни босове, но не и на него. 

Любопитен момент в записа е и това, че Крушарски си признава, че рано или късно ще се махне от Локо (Пд), като изразът, който използва е "ще ги заеба". Босът уточнява, че дава по 2 милиона на сезон за клуба, но скоро ще влезе в Б група и тогав аще ги зареже. Вероятно под Б група Крушарски има предвид, че ще се класира там с другия си тим - Рилски спортист. Бизнесменът притежава и самоковския клуб.

По думите на Крушарски, записани от неизвестен човек, премиерът Бойко Борисов обгрижва отлично футболните шефове. Юлиян Инджов има обществени поръчки за 90 милиона лева, Гриша Ганчев за 60 милиона, а шеф на Ботев Пловдив зареждал всички училища в града на тепетата. Шефът на Верея пък имал обекти за 120 милиона лева. Крушарски казва, че за всеки има държавни пари, но за него не.