TWINS-14: Пернишки любимец vs Сръбския викинг

Венелин Анков (България) срещу Данийел Бойка (Сърбия) в профи К-1 среща в категория до 75кг. , под егидата на WAKO и Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай. Това е поредната бойна двойка, която презентираха от промоутъра TWINS.  Венелин Анков е дългогодишен национален състезател по кикбокс и състезател на СК „Армеец“София. Успоредно с това е главен треньор на клуб по кикбокс и муай тай „СК Боец Перник“ . Венелин е спечелил над 70 медала през кариерата си, включително и от състезания по Таекуондо.

Носител на световна купа по Киокушин карате(шинкеншобу)-Русия. Балкански шампион по кикбокс, Многократен шампион на България по Муай тай и Кикбокс. На профи кикбокс ринга има записани 5 победи и 2 загуби! Венелин Анков не се е състезавал от две години заради тежка контузия, но гори от нетърпение да се качи на ринга в родният си град.

Срещу него ще се изправи „Сръбският викинг” - Данийел Бойка. Той е състезател по ММА. Висок е 178 см и със състезателно тегло 75кг, но по-успешна се оказва неговата кариера в Кикбокса и Бокса . В профи кикбокса има 5 победи и 3 загуби. Всичките му победи са чрез нокаут! Мачмейкърите на Туинс ММА успяха да се свържат с него, минути след боксова гала на която записа поредна победа. Интересното за Данийел е, че започва кариерата си като състезател в тежка категория и постепенно стига до сегашното си тегло.

Дали Данийел Бойка ще продължи добрата си серия или Венелин ще го спре??? Ще разберем на 09 март 2018г. в зала „ Борис Гюдеров” Срещи до момента : Александър Евстатиев - Радослав Вартанянов , ММА до 70кг Мартин Стоичков - Михаил Николов , ММА до 70 кг Венелин Анков - Данийел Бойка , К-1 до 75кг Туинс ММА-14 на 09 март 2018г. в Перник,

Очаквайте още зрелищни двубои !