Христо Владимиров срещу Добромир Русинов на "Тwins MMA-14"

Христо Владимиров ще срещне Добромир Русинов в професионална ММА среща до 84 кг. на "Туинс ММА-14", който ще се проведе на 9 март 2018 г. в Перник.

Христо Владимиров – „Вълчето” е на 27 години, висок 170 см. Той е състезател и треньор по джудо и самбо в СК „Локомотив–София”. Христо е многократен медалист по джудо и самбо от различни държавни и международни турнири. Започва да тренира в 7-ми клас при Емил Методиев. Участник е в националния отбор по самбо, а сега е решен да дебютира в ММА. Силната му страна са събарянията.

Срещу него ще се изправи кондиционният треньор на СК по джудо и самбо „Илинден” Добромир Русинов! Освен кондиционен треньор, Добромир е и фитнес инструктор в „Люлин”. Неговият предпочитан стил е бойно самбо. Има участия в турнири по джудо и самбо, като е медалист от Балканиадата по традиционно Джу джуцу.

Добромир тежи 84 кг, висок е 174 см, има прав гард. Той ще направи дебюта си в ММА: "Да, ще играя и ще направя много добър мач!!!", закани се Русинов.

"Туинс ММА-14" ще се проведе в зала "Борис Гюдеров". Останалите срещи ще бъдат: Александър Евстатиев - Радослав Вартанянов , ММА до 70кг; Мартин Стоичков - Михаил Николов, ММА до 70 кг; Венелин Анков - Данийел Бойка, К-1 до 75кг; Христо Владимиров срещу Добромир Русинов, ММА до 84 кг.