Сектор Г избухна: Мъжки полов атрибут за теб, Бориславе

Ултрасите на ЦСКА пуснаха остра декларация срещу БФС и боса на Централата - Борислав Михайлов, в която изобилства от закани, заплахи и обещания за груб секс спрямо работещите в БФС. Днес ясно е ден за мощни атаки към БФС, защото по-рано и ръководството на клуба от Армията пусна комюнике, в което с ироничен тон моли феновете да не псуват съдиите.

ЕТО КАКВО ПИШАТ ВЪВ ФЕЙСУК СТРАНИЦАТА СИ ОТ ФЕН КЛУБ СЕКТОР "Г":

Тарикат мъж не писка. Само че понякога и на мъжа му писва.

Както всички сте забелязали, от известно време насам т.е. откакто сме убедителен лидер в шампионата, съдийството срещу ЦСКА е меко казано отвратително. Не се свирят дузпи като по учебник, вдигат се несъществуващи засади, жълти картони и пр. и пр. "Тука е така" - чуваме го всеки ден и забелязваме, че за доста хора в България примиренческото мислене се е превърнало в основно верую. Не и за нас.

Бориславе, убийство на наш играч ли трябва да се случи в наказателното поле на противника за да могат съдиите да отсъдят дузпа? Променяно ли е правилото за засада в Първа Лига или просто сте въвели отделно такова за нашите мачове? Има ли тежки зависимости от трети страни в Съдийската комисия и вътрешните структури на управляваното от теб БФС? Не е ли по-добре да върнем Марк Бата обратно във Франция - няма особен смисъл да харчите повече от парите на данъкоплатците за 100 000 евро годишна заплата на въпросния господин след като е тотално безполезен, нали? Не е ли крайно време да ни освободиш от присъствието си и да подадеш оставка, отдавайки се на тежки софри и спокойни старини?

Стигаме и до т. нар. Етична комисия, която от скоро е твърдо решена да възцари приятелска атмосфера по родните стадиони, изкоренявайки нецензурните и вулгарни скандирания, плакати и транспаранти и глобявайки сурово всеки провинил се. Естествено е напълно случайно съвпадение, че откакто почти навсякъде хората започнаха да демонстрират открито мнението си за БФС и тяхното управление, заговорихме за етика. Ами правото на свободното изразяване на мнение? Или и то е мираж както класирането на националния ни отбор на голям футболен форум? В демократично общество ли живеем или се връщаме 50 години назад?

Мъжки полов атрибут за вас, господа. Ще дефлорираме и вас и нежните ви душици ако се наложи и ласките ни няма да са леки и чувствителни. Приемете това като последно предупреждение. Ще следим изкъсо всяко едно действие спрямо нашия клуб и нас като фенове от ваша страна. И ако тенденцията се запази, ще трябва да уважим очевидното ви желание отново да бъдете окупирани.

Достатъчно етични ли бяхме?

с презрение,

от Фен клуб Сектор Г