Шеф на ЦСКА потроши глупомера с просташка изцепка във Фейса

Административният директор на ЦСКА-СОФИЯ Милко Георгиев показа, че е простак, който няма място в голям футболен клуб, за какъвто на Армията претендират, че са. Георгиев написа уникално просташки пост в своя Фейсбук. Причината е решението на Комисията за етика и феърплей, което иска да наложи толерантност, приятелска атмосфера и спортсменство по футболните терени.

ЕТО Я МЕКО КАЗАНО ГРОЗНАТА ПУБЛИКАЦИЯ НА МИЛКО:

"Уважаеми привърженици на ЦСКА! Искам да Ви помоля най-искрено да следвате призива на ръководството на любимия Ви клуб и да спазвате най-стриктно новите правила за поведение на БФС!

Уважаеми г-н президент на БФС, Уважаеми вицепрезиденти, Уважаеми председатели на всякакви комисии! Благодаря Ви, че най-накрая взехте адекватно решение, което убеден съм, ще промени изцяло развитието на тази игра в България!Толкова управленски-признавам си не очаквах!

Боби, искам най-искрено и публично да ти се обясня в любов...Тази хубава и непреходна думичка ЛЮБОВ...Ти... с този нежен и премрежен поглед...ех...Толкова нощи съм се взирал в онази снимка, на която перчема ти е небрежно разпилян...Знам, че не е редно да го правя публично, знам че имаш семейство и нашата любов е невъзможна, но знай-аз обичам всички твои роднини!

Знам, не е традиционно да се обичат повече хора, но аз обичам и Юри Кучев!Има нещо толкова нежно във фамилията му...Кучев...мммм, звучи ми нежно като например... веган.И вашите роднини много обичам, любовта е във въздуха-усещаш ли я Юри?Обичам и мечтая също така и за всичките готини хора в съдийската комисия...Тези честни момчета, тези толкова непокварени и чисти млади български...Ех, а така ми се искаше да мога да обичам само един от Вас...И понеже вярвам в любовта, вярвам в доброто, затова и ще си позволя да Ви поканя всички Вас на една вечеря!Искам да се опознаем малко, да разберем какви вкусове имаме, какви книги сме прочели(Е.Костадинов може да пропуснеш тази част), какви питиета обичаме...

И така, в петък 29.09 имам рожден ден, каня Ви всички в ресторант по Ваш избор да полеем новото начало!

Забравих-Преслава ще е там!!!"