Маричанки показват Купата на България

ВК Марица (Пловдив) кани представителите на медиите на пресконференция, на която ще покаже последния си спечелен трофей – Купа България 2018, и ще представи новото си попълнение – канадската националка Шайна Джоусеф, която се присъедини към тима в началото на тази календарна година. В брифинга ще участват още президентът на клуба Илия Динков, мениджърът Борис Халачев, старши-треньорът Иван Петков и капитанката Радосвета Тенева.

Срещата ще се проведе този петък, 12 януари, от 11:00 б.в. в Torro Prive – втория етаж на Torro Grande (вход – от витата метална стълба) на ул. Капитан Райчо 66 в Пловдив.

Важният сблъсък между шампионките на България и Сърбия от втория кръг в Група С на волейболната Шампионска лига ще бъде излъчен пряко по телевизия Diema Sport HD. Марица (Пловдив) и Визура (Рума) ще търсят първата си победа в групата този четвъртък, 11 януари, от 18:30 б.в. в зала Колодрума.

Половин час преди срещата и половин час след срещата между шампионките на България и вицешампионките на Русия Diema Sport HD ще предложи на зрителите си и Студио Волейбол.

За тези, които предпочитат да изгледат мача в интернет, тази възможност предлага спортната онлайн телевизия LAOLA1.tv. Тя ще предава директно картина от зала Колодрума.