Кристиано се ядоса: Във всеки мач ли да ви се доказвам?

снимка: twitter.com/Champions League

Мегазвездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо се разгневи на постоянните си критици след победата на "Кралския клуб" над Борусия (Дортмунд) с 3:1 в Шампионската лига. Португалецът смълча "Сигнал Идуна Парк" с 2 попадения и продължава да трупа уникален брой голове на сметката си за шампиона на Европа. Той обаче не е доволен от фенове, медии и специалисти, които смеят да подлагат качествата му на съмнение. 

"Явно във всеки мач трябва да доказвам кой съм. Не разбирам отношението на част от публиката, но цифрите са изцяло в моя полза. Радвам се, че вече имам 400 срещи с екипа на Реал. Не знам точно колко гола съм отбелязал, но навярно тези, които ме критикуват, са по-добре запознати", заяви ядосаният Кристиано.

"Когато съм физически подготвен и ми се отдаде възможност да вкарам гол, го правя. Понякога вратарите спасяват ударите ми или пък те срещат гредите, но това е футболът. Аз съм перфектен професионалист и никога не се отчайвам. Винаги съм готов да приема критиките, а те стават все повече", сподели Роналдо.