Бош: Не ни свириха чиста дузпа, но пък паднахме честно

снимка: twitter.com/OptaFranz

Мениджърът на Борусия (Долтмунд) Петер Бош каза, че съдиите са допуснали огромна грешка, като не са свирили дузпа в полза на неговия тим за игра с ръка на Серхио Рамос точно пред гол линията. Снощи Реал (Мадрид) спечели категорично с 3:1 гостуването си на "жълтите", но при резултат 0:0 испанският бранител изчисти топката с ръка. Все пак, бившият треньор на Аякс призна надмощието на "Кралския клуб" и заяви, че отборът му не е заслужил победата по никакъв начин.

"В началото на мача Серхио Рамос игра с ръка и това беше очевидна дузпа, но загубата ни е справедлива. По време на целия мач вървяхме с крачка зад именития си съперник, който игра почти без грешка. Борусия трябва да играе по-добре в защита", призна холандският наставник.

"Не искам да звучи като обвинение към бранителите, защото ние сме отбор, който играе с 11 души в защита и след това същите тези 11 участват и в атаката. Реал се справи с пресата ни и ние трябваше да разберем, че явно нещата няма да се случат по този начин", коментира Бош.