НА ЖИВО С КАРТИНА! Реваншът Атлетико-Реал в ШЛ (ВИДЕО): 2:1

снимка: marca.com

- КРАЙ НА ДВУБОЯ - 2:1! РЕАЛ Е НА ФИНАЛ И ЩЕ СПОРИ НА 3-ТИ ЮНИ В КАРДИФ С ЮВЕНТУС.

- Мачът се доиграва и затова стана двуостър. И Атлетико и Реал нападат - едните в опит да вкарат трети гол и да запишат победа, а другите с мисъл да не загубят.

- Публиката на домакините вече не е толкова ентусиазирана, явно защото осъзнава, че шансовете на любимците им се изпариха и ще отпаднат, докато кръвният им враг пак ще е на финал.

- Реал държи под контрол събитията на "Висенте Калдерон" и вече не се вижда как Атлетико ще стигне до чудото. 

- Втората част почна с чудесен удар от фаул на Роналдо, но Облак спаси.

- ГОООООООООООООООООООООЛ - 2:1, Реал заби скъпоценен гол в 42-ата минута чрез Иско. Бензема излъга цели трима защитници на тъча, след което подаде хубаво към Кроос. Немецът стреля силно по земя, Ян Облак изби, но топката попадна у Иско, който от 3 метра нямаше как да сгреши.

- Атлетико се нуждае от само още 1 гол, за да заличи преднината на гостите.

- Реал е в шок и опитва да успокои играта. Засега бурята пред вратата на "кралете" отмина и те дишат малко по-спокойно. 

- ГОООООООООООООООЛ - 2:0 за Атлетико в 16-ата минута. Гол от дузпа на Гризман.

- ГОООООООООООООООЛ за Атлетико в 12-ата минута! Саул Нигес открива, увенчавайки добрата игра на домакините с попадение.

- Начало на срещата на "Висенте Калдерон". Феновете на домакините сътвориха страхотна хореография. Трибуните се пукат по шевовете!

-------------------------------------------------------------------------------------

Тази вечер от 21:45 часа Атлетико Мадрид приема градския си враг - Реал. Мачът е реванш от полуфиналите в Шампионска лига. В първата среща на "Сантяго Бернабеу" "кралете" изнесоха урок на "дюшекчиите" и ги биха с категоричното 3:0 след хеттрик на Кристиано Роналдо.

SPORTA.BG ЩЕ ПРОСЛЕДИ СРЕЩАТА НА ЖИВО

ГЛЕДАЙТЕ СБЛЪСЪКА НА ТОЗИ ЛИНК

Вижте как "белия балет" разби своя опонент в първата среща

След края на кампанията домът на Атлетико М - "Висенте Калдерон" ще бъде бутнат, а столичани ще имат нов дом от началото на следващия сезон.

В последните 21 мача между двата тима на тази арена Реал Мадрид има едва 3 поражения - едно за Суперкупата на Испания, едно в Ла Лига и едно за Купата на Краля.

Коефициентите на букмейкърите за мача са почти изравнени. Истинско чудо ще е обаче, ако домакините стопят класическия пасив, който имат.