Интересен обрат: Натанаел преподписа с Лудогорец, Бордо със зейнала уста

Лудогорец осъществи пълен обрат с бъдещето на бразилския защитник Натанаел. 26-годишният ляв бек преподписа с българския шампион до 2020 година, като само допреди часове се говореше, че той ще бъде продаден на голям европейски клуб за сума от порядъка на 6 милиона евро. Най-големият фаворит за подписа му бе Бордо, но бразилецът остава закотвен на "Лудогорец Арена", което е неочаквано за всички футболни специалисти у нас. Натанаел изказа любовта си към "орлите" и сподели, че ще продължава да дава всичко, на което е способен, докато играе със зеления екип.

"Лудогорец ми даде много. Докоснах се до най-големите отбори в Европа и се изправих срещу най-силните футболисти в света. Ще се радвам да помогна на отбора и в предстоящите тежки мачове през есента", коментира Натанаел. Бразилецът демонстрира привързаността си към клуба, като предпочете да играе за Лудогорец, въпреки няколко сериозни оферти от водещи клубове на Стария континент.

Натанаел пристигна в Разград през лятото на 2015 година и бързо се превърна в любимец на феновете със сърцатата си и пълна с техника игра. Той изигра много силни двубои в първенството и в Шампионската лига, като дори се разписа във вратата на европейския колос ПСЖ. Бразилецът стана и два пъти шампион на България с екипа на "орлите".