Хора в неравностойно положение благодариха на Дунав за жест

Специална подкрепа получи ФК Дунав на една от последните си тренировки преди мача срещу Берое. „Драконите“ посрещат старозагорския тим на 24 юли, понеделник, от 20:30 часа на Градския стадион.

На заниманието в петък вечерта бяха представители на сдружение „Олимп – Спорта е равнопоставен“. Те си сътрудничат отдавна с футболния клуб, дори председателят на организацията Георги Гаев е сред активните членове на фенклуба на русенския тим. Преди началото на тренировката той връчи и благодарствена грамота от името на сдружението на футболния клуб, която бе приета от спортния му директор Светлин Симеонов.

„Управителният съвет на СНЦ „Олим - Спорта е равнопоставен“ изразява своята благодарност за направения жест от Вас и Вашите футболисти от ФК Дунав Русе, с осигуряване на безплатни карти за мачовете през сезон 2016 – 2017 на потребителите ни, хора с увреждания от град Русе. Вашият хуманен жест в никакъв случай не може да остане неоценен, защото помощта, която оказвате е крайно необходима и полезна за нас. Благодарим от сърце за протегнатата ръка и за добрите чувства към хората с увреждания. Пожелаваме Ви много здраве и лично щастие, както и много успехи във Вашата високоотговорна мисия. Обществото ни определено има нужда от хора като Вас – сърдечни и отзивчиви“, пише в благодарствената грамота.

Момчетата и момичетата от сдружението не пропуснаха да се възползват от случая и да поздравят и футболистите и треньорите на Дунав, като им пожелаха успех и в предстоящия мач с Берое. 

Припомняме, че продължава да тече и предварителната продажба на билети за срещата. Пропуските са с цена 8 лева. Те могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 5 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе - на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“. За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.