Джошуа плаши: Ако не нокаутирам Пулев - значи съм се провалил

Антъни Джошуа е амбициран до краен предел да победи нашия Кубрат Пулев в предстоящата битка между двамата на 28 октомври. Британецът не скри, че голямата му цел е не просто да защити коланите си на световен шампион, а и да нокаутира българина. Джошуа говори пред изданието "Бирмингам Мейл" и се закани.

"Това е среща в тежка категория, а единственото, което зрителите очакват в такъв бой е да има нокаут. Всички ще следят мача под напрежение. ще си налеят питие, а в следващия момент ще желаят да видят боксьор на земята. Не само в нокдаун, а в нокаут. Моята цел е да дам на публиката това, което иска. Ще гоня нокаут срещу Пулев, нищо че той е отличен съперник и е много добър на ринга. Мога да кажа, че Пулев е вторият най-добър опонент срещу, когото се изправям. Като махнем Кличко - то именно българинът е най-сложното ми препятствие. Никой не желае да гледа 12 рунда между нас. Трябва да има нокаутиран и смятам, че това ще е моят съперник. Всичко друго, освен нокаут, ще значи провал за мен и успех за него. В мача с Кличко също имах за задача да го сваля, иначе нямаше да съм изобщо доволен", обясни Джошуа. И добави:

"Кубрат падна от Кличко, но се хвърли смело в боя и игра за победа. После показа характер, завърна се на ринга и има само победи. Ето защо заслужено получи бой срещу мен и е претендент за коланите ми. Ако Пулев се представи на ниво, то ще получи аплодисменти", каза Антъни, който се слави като истински спортсмен и никога не обижда своите опоненти.