Доволният Обертан: Отказах на турци, Левски е отбор за моя стил

снимка: levski.bg

Новата перла в състава на Левски Габриел Обертан разкри, че е отказал оферта от турски клуб, за да акостира на "Герена". Бившият играч на Манчестър Юнайтед каза, че "сините" са отборът, който му подхожда и заяви, че е повече от щастлив в родината ни.

"Имах оферти от Турция, но в крайна сметка избрах да подпиша с Левски, защото мисля, че футболът в България се приближава много повече до моя начин на игра", заяви Обертан пред "Спортал".

"Ако продължаваме да показваме такива резултати, мисля, че ще се справим добре. Господин Русев, треньорът и екипът ме искаха в отбора. Делио Роси е много добър треньор. Разчита на голям набор от тактики, така че работим усилено върху тактическата игра. Докато се представяме толкова добре, ще бъда щастлив от това, което правя", сподели доволният френски халф.

Той разкри и за срещата си с Димитър Бербатов. "Срещнах Димитър Бербатов случайно, след като подписах с Левски. Зарадвах се да го видя. Той ме попита дали ми допада България и аз му отговорих положително".

"Левски има потенциал. Все още се опознаваме взаимно, защото в тима има доста нови играчи. След само четири изиграни мача все още ми е рано да давам прогнози. И, все пак, имам добро предчувствие", заяви звездата на Левски.