ЦСКА 1948 взе двукратен шампион на България

снимка: twitter.com

ЦСКА 1948 продължава със звездната си селекция. "Червените" привлякоха двукратния шампион на България с ЦСКА Христо Бахтарлиев. 32-годишният страж пристига с много сериозна визитка и с амбиция да помогне на отбора да се изкачи бързо във футболната йерархия на българския футбол, съобщи официалният сайт на клуба.

Христо Бахтарлиев е роден на 5 август 1985г. Започва футболната си кариера в Беласица (Петрич), където не се задържа много, защото е забелязан от скаутите на ЦСКА. В "червената" школа прекарва шест години. Там се развива като вратар при треньори като Стоян Йорданов, Георги Велинов-Джони и Стефан Трифонов. На 17 години Стойчо Младенов го взима в представителния отбор на ЦСКА и той става шампион на България за сезон 2002/2003. След печели титлата и с Миодраг Йешич през сезон 2004/2005. Много сериозна контузия го вади от футбола за една година и Бахтарлиев разтрогва контракта си с ЦСКА. След като се възстановява, се завръща в Беласица. За последно Христо носи екипа на Мегас Александрос (Карпери). Бахтарлиев е и бивш юношески национал на България. 

Христо Бахтарлев вече има картотека и може да попадне в групата за утрешния мач на ЦСКА 1948 за Купата на България срещу Локомотив БДЖ. Ръководството на клуба му пожелава много успехи на терена и извън него.