Чоло играе психо игри: Конте е по-добър от мен

снимка: twitter.com

Мениджърът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне призна, че колегата му Антонио Конте, който води Челси, е по-добър треньор. Двамата се изправят тази вечер в оспорвана битка в Шампионската лига, а Чоло реши да свали напрежението от себе си и да го постави върху плещите на италианския специалист.

"Казват, че мачът ще се реши от битката на тъч линията. Кой е по-добрият треньор?", бе въпросът към наставника на "дюшекчиите". Чоло отговори кратко и ясно: "Конте".

"Този Челси е различен от онзи през 2014, срещу когото се изправихме. Голям фен съм им, те работят колективно и в отбора им има баланс. Труден опонент са, а мениджърът им може да ги накара да правят, каквото той желае. Ще бъде труден, но хубав двубой", каза Симеоне.

Чоло даде авторитетното си мнение по още една от темите, която винаги е актуална - кой е най-добрият вратар в света. "Куртоа и Облак са двамата най-добри вратари. Харесвам ги много", похвали наставникът стражите на двата тима. Сега той работи с Облак, а преди време направи Куртоа един от най-солидните вратари във футбола.