Пичони и Христолов си скачат на бой

галерия:


Историческата сделка за Ботев отново зацикли. Италианците дадоха пресконференция и обясниха защо се получава така. Тя се състоя в ресторант "Мама миа". Очевидци разказаха, че собственикът Димитър Христолов и треньорът Пичони едва не са стигнали до бой преди брифинга. Христолов обаче избягал, след като видял идващите на събитието фенове и журналисти.


- Едва в четвъртък получихме проект за договора и документите за актуалното състояние на клуба - каза кандидат-купувачът Антонио Реки.


Думите на италианеца бяха потвърдени от адвокатката му.


- Но за това не е виновен Христолов. Отношенията ни с него са много добри. Някой ви е излъгал, че преговорите текат 3 месеца. Даже не знам кой е този Салерно - добави Реки.

 

Според бизнесмена двете страни са се договорили за всичко. Остава само да се уточнят детайли и да бъдат сложени подписите.


- Искаме нещата да станат бързо. Това не е най-удачната сделка, но искам я заради феновете - допълни Реки.


Той обаче не пожела да каже дали ще бъдат платени задълженията към БФС, за да не изхвърчи отборът от "А" група. Реки не каза и дали ще бъде уреден борчът на Енрико Пичони към пловдивски хотел, за да може да падне прокурорската забрани и треньорът да си замине при семейството в Италия. Въпросът за това вбеси Пичони.


- Ти си лайно - нахвърли се Пичони върху нещастния репортер. - Още в понеделник завеждам дело в съда срещу Пичони - отсече по-късно Любо Апостолов. Той работи за пловдивска телевизия и за Ринг. Известен е като Пловдивския Джей Лено.
От агитката обясниха нервния изблик на Пичони със свадата с Христолов.