Интер допусна срамна загуба с 0:1 от Трабзонсор като домакин

Отборът на Интер шокира своите фенове след като загуби у дома с 0:1 от тима на Трабзонспор. Бившия еврошампион допусна загуба от турския тим, който влезе в Шампионската лига по служебен път заради изхвърлянето на Фенербахче.

 

Неприятното за „нерадзурите" е, че те вече допускат втора загуба само за няколко дни след като стартираха с 3:4 от Палермо в Серия А.

 

„Нерадзурите" бяха по-активния отбор, но не успявахa да реализират положенията си и бездушната игра в атака също не им позволи да вземат нещо повече. От друга страна пък Трабзонспор реализира гол с единственото си положение за гол.

 

В 76-та минута гостите от Турция изпълниха корнер. Топката бе изчистена, но бе върната бързо в наказателно поле, където Халил Алтънтоп нацели гредата, но Челюцка успя да довкара кълбото за най-големия успех на Трабзонспор.

 

В другата среща от тази група Лил и ЦСКА Москва завършиха 2:2 като руснаците се добраха до равенството в последните 18 минути. Преди това домакините от Лил водеха с 2:0.  За Лил точни бяха Муса Соу (45') и Беноа Педрети (57'). Думбиа бе героят за московчани след като върна един гол в 72-та минута, а в добавеното време направи 2:2.