ВИДЕО: Болоня шокира Наполи в края и направи услуга на Ювентус

снимка: БТА

Скромният тим на Болоня постигна страхотен успех с 3:2 при гостуването си на Наполи, като по този начин прати момчетата на Валтер Мадзари още по-далеч от първото място в Серия А.

 

Срещата започна отлично за гостуващата селекция, която се добра до гол в самото начало в зимното време на "Сан Паоло", дело на Маноло Габиадини, а Джилардино вкара втори за гостите, но той беше отменен заради много спорна засада.

 

До края на полувремето домакините се скъсаха да пропускат, но още в 50-ата минута Гамберини успя да възстанови равенството, след като се възползва от колеблива намеса на вратаря след центриране на Инсиние.

 

Отново нападателят беше в основата на второто полувреме, след като ново негово центриране беше чудесно засечено от Единсон Кавани, който с глава даде аванс на своя тим.

 

Той се задържа до 86-ата минута, когато Коне успя да изравни след ефектна странична ножица, а само минута преди края на срещата Даниеле Портанова донесе ценния успех на Болоня.

 

Гостите записаха трета победа в последните си 5 мача и вече имат 18 точки в своя актив. От своя страна Наполи остава на трета позиция, но значително се отдалечи от първата позиция. Кавани и компания имат 33 точки, докато лидерът Ювентус е с 8 повече.

 

 


[www.online-soccer.ru] Napoli 2-3 Bologna ALL...by all-goals