Стилиян Петров спира с футболната си кариера

снимка: Guliver/Getty Images

Капитанът Стилиян Петров обяви днес официално, че се оттегля от футболната си кариера. Стенли написа много прочувствено писмо, с което благодари на всички за подкрепата и любовта.

 

Наскоро Стенли сподели пред света, че най-трудното от борбата с левкемията е преминало. Големият капитан е в ремисия и вече няма тежки процедури с химиотерапия.

 

Стенли говори за големите неща в неговия живот - семейството и футбола. Няма как да не забележим колко много се е променил Стилиян Петров за една година.

 

В момента българина живее втори живот и сподели, че най-много иска да помага на хората като него, които са научили, че страдат от тежката болест.

 

„Благодарен съм на всички и всичко, но тази една година промени много неща. Ако нямах подкрепата и любовта на хората около, щеше да ми е много по-трудно. Затова искам да помагам с каквото мога на такива хора и да ги поощрявам, за да могат да се излекуват," споделя Стенли в своето изказване.

 

Стенли ще съсредоточи усилия си в това да помага на хората болни от левкемия. За пореден път българина показва на света, че е Велик човек.

 

Очаквайте подробности и цялото писмо на Стилиян Петров.