Джокович се наслади на победата на Милан (СНИМКИ)

галерия:

снимка: Facebook

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович изгледа на живо дербито от осминафиналите на Шампионската лига между Милан и Барселона.

 

Ноле е голям фен на италианския гранд и определено се е забавлявал на трибуните след шеметната победа на любимите му "росонери" с 2:0 срещу каталунците.

 

Директно от "Сан Сиро" Джокович качи снимки в социалната мрежа Фейсбук, под които написа: "Фантастична атмосфера на стадиона. Ние сме горди фенове".

 

"Невероятен мач. Футболистите на Милан играха със сърце и напълно заслужено победиха", заяви след мача сърбинът за клубната телевизия на Милан.

 

"Това са най-важните мачове в живота на един футболист. Милан подходи интелигентно и с разум. Винаги съм вярвал в отбора. Няма значение кои са изпълнителите, защото всеки играч трябва да осъзнава какво значи да носи червено-черната фланелка.

 

Барселона е изключителен отбор, но тази вечер Милан игра по-добре и всички го видяха. Вярвам, че същото ще се случи и във втория мач, и любимият ми отбор ще продължи напред в турнира", каза още Ноле.