Баскетболния Левски започна подготовка за новия сезон

галерия:

снимка: Булфото

Мъжкият и женският отбор на Левски проведоха днес първите си тренировки от подготовката за новия сезон в НБЛ за мъже и жени. Шестима представители на мъжкия тим и седем баскетболистки от женския тренираха в зала "Универсиада", предаде БТА.

 

В първата тренировка на мъжкия тим участие взеха новопривлеченият Денис Агре и младите Алекс Симеонов, Венци Петков, Юлий Арабаджийски, Георги Кунов и Васил Александров. В тима очакват пристигането на звездата Арън Харпър, който ще облече екипа на отбора за трети пореден сезон. Към него ще се присъедини и Маркъс Хол, който също е стар познайник на феновете на Левски.

 

Той бе в тима преди три години и сега се завръща. Левски ще има и още нови попълнения, но все още няма яснота по този въпрос. След Европейското пък към тима ще се присъедини Златин Георгиев, а брат му Стефан лекува контузия и ще пропусне началото на сезона. От женския отбор пък налице бяха новият център на тима Агнеса Дойчинова, Петя Джамбазка, Христина Иванова, Тонка Тенчева, Диляна Шумарова, Мария Светославова и Катрин Величкова. Очаква се пристигането на друго ново попълнение - гардът Виктория Стойчева.

 

Още попълнения ще има и при жените на Левски, а Радослава Бъчварова също е вариант за тях, в случай че тя не си намери отбор в чужбина.