Срещата между националите по баскет и феновете преди European Basketball Tour

снимка: SPORTA.BG

Специална среща между българските национали по баскетбол и феновете ще проведат организаторите на European Basketball Tour 2012 в София.

 

Привържениците ще могат да се срещнат с част от момчетата на Росен Барчовски на събитие в The Mall на Цариградско шосе в столицата. Там, четирима от националите ще раздават автографи и ще се снимат с любителите на баскетбола, за да промотират събитието, и да запалят още хора по играта с оранжевата топка.

 

Капитанът на тима ни Филип Виденов, Христо Николов, Мартин Дурчев и Божидар Аврамов ще бъдат на срещата с феновете. Тя е планирана за 22 юли, неделя, от 11.00 часа в популярния шопинг център в София The Mall.

 

Там вече повече от седмица функционира и специалният щанд на European Basketball Tour 2012, където се продават билети за турнира и може да се намери всякаква информация за него.

 

European Basketball Tour - София 2012 ще се проведе от 24 до 26 юли в "Армеец Арена" в София. Билети на цена от 10, 50 и 100 лева за два мача на ден вече се продават, освен в мола, още и в мрежата на Eventim.bg.