СНИМКИ: Въздушния ще се жени, вижте прелестната му годеница

галерия:

снимка: БТА

Легендарният баскетболист Майкъл Джордан изглежда готов за сватба за втори път, след като стана ясно, че е подал молба за женитба в щата Флорида.

 

Шесткратният шампион в "лигата на извънземните" е бил в съда в Палм Бийч заедно със своята приятелка Ивет Прието и са подали документи за разрешително, издаде говорителката на институцията Кати Бърстейн.

 

Джордан се сгоди за прелестната моделка от с кубински произход през 2011 година, но чак сега се реши на важната стъпка и двамата ще вдигнат сватба. Времето обаче ще им е ограничено, защото разрешителното изтича на 9-и май.

 

Явно новината, че съдят легендата за попечителство не е уплашила изкусителната Ивет, която продължава да е все така влюбена в своя годеник. Самият той пък опроверга всякаква информация, че може да е баща на извънбрачно дете.

 

Това ще бъде и втори брак за собственика на Шарлът Бобкетс. През септември 1989 той се ожени за Хуанита Ваной, от която има двама сина - Майкъл и Маркъс Джеймс, както и една дъщеря - Жасмин. Бракът между Джордан и Хуанита обаче продължи 17 години, като през 2006 година те окончателно се разделиха.

 

Представяме ви и няколко снимки на новата изгора на Майкъл Джордан и може сами да прецените правилно ли е решението на Въздушния.

 

Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите