ВИДЕО: Виртуозно изпълнение ала Роналдиньо на Стив Неш

снимка: youtube.com

Спортистите често показват, че са надарени с талант за повече от един спорт. Участията на Новак Джокович и Михаел Шумахер в благотворителни футболни мачове са чудесен пример за това.

 

Все пак доста рядко се вижда баскетболист да покаже каквито и да е футболни умения,а когато той е от НБА събитието е изключителна рядкост.

 

Има ли има някой, който да не познава Стив Неш? Канадският баскетболист се превърна в най-добрия плеймейкър за 21-и век, печелейки 2 награди MVP с Финикс. През лятото той осъществи немислим трансфер, като премина в Лейкърс с една единствена мисъл - да спечели липсващия шампионски пръстен.

 

Е, сезонът на отбора никак не върви, а много контузии и непостоянната игра могат да оставят "езерняците" не само извън Финалите в НБА, но в момента и плейофите изглеждат недостижима цел за новия супертим в "лигата на извънземните".

 

Вчера пък Коби и компания бяха отнесени с 21 точки разлика от Бостън Селтикс, но по време на срещата ясно се видя, че Стив Неш спокойно може да смени спорта и да търси титли на футболния терен.

 

До края на 3-ата част оставаха малко над 8 минути, като канадецът бе фаулиран. С това ситуацията трябваше да приключи, но плеймейкърът показа виртуозни умения с топката, но изненадващо за всички го направи....с крака. Неш хвана топката, поигра на 21 и демонстрира перфектно изпълнение на "Around the world" с левия, а после и с десния крак.

 

Ако не ни вярвате, може спокойно да изгледате няколко пъти клипчето, за да се уверите сами в безумните умения на канадеца, който слага Роналдиньо, Кристиано и компания в малкия си джоб. В същото време дочуваме, че ПСЖ готви оферта към "езерняците" за канадеца.

 

Ще се стигне ли до трансфер? Следете Sporta.bg за повече информация, а сега се насладете на виртуозното изпълнение на Стив Неш.