СНИМКА: Мария каза съдбоносното "да" на Гришо

галерия:

Любимата двойка в тениса - Мария Шарапова и Григор Димитров, по всичко изглежда ще се женят, след като рускинята беше "изловена" с годежен пръстен на "този" пръст.

 

Откритието дойде по време на модното шоу "Mercedes-Benz Fashion Week", където безименният пръст на лявата ѝ ръка блестеше в очите на присъстващите, които на секундата заговориха за женитбата между двамата.

 

Слуховете се засилиха най-вече в петък, когато Маша се появи в униформа на ученичка, изглеждаше по-секси от всякога, но дори тоалетът и не вдигна толкова шум, колкото пръстенът на ръката ѝ.

 

Веднага се заговори, че той е от Григор Димитров, който изглежда е предложил брак на възлюбената си, с която са заедно повече от половин година.

 

26-годишната тенисистка неколкократно е заявявала, че е влюбена до уши в българския мачо, а за двамата се говори още от януари, когато от ESPN разкриха за тяхната връзка. Те се опитаха да задържат връзката си в тайна, но в крайна сметка всичко излезе наяве.

 


Сега с годежът историята ще се повтори, а ние остава да видим кога и дали наистина Гришо ще разбие милионите сърца на българските хубавици, женейки се за една от най-красивите жени на планетата.