Владо Гаджев е пред трансфер в Китай

снимка: Булфото

Владимир Гаджев е пред трансфер в Китай, съобщи изпълнителният директор на Левски - Наско Сираков.

 

Капитанът на "сините" заяви на няколко пъти през последните две години, че иска да напусне клуба, а сега ще има възможност да заиграе в едно от най-бързо развиващите се първенства в света.

 

За негов заместник в дефанзивната част на полузащитата вече беше привлечен Кевин Бру, докато зад нападателя могат да играят Кристовао Рамос и Антонио Вутов.

 

"Има интерес за Владо и сме оставили в неговите ръце да прецени офертата. Става въпрос за клуб от Китай. Ако има оферти, можем да се разделим и с други футболисти. Наясно съм кои от тях няма да играят в Левски, но е рано да говоря", каза Сираков при прибирането на отбора от Австрия.

 

Самият Гаджев отказа да коментира въпроса по неговия трансфер. Той каза, че тренира в Левски и е в клуба, а основна задача пред него и съотборниците му е да преодолеят първия съперник в Лига Европа - Иртиш Павлодар от Казахстан.

 

Първият мач между двата тима е насрочен за 4 юли, четвъртък, от 21 часа на стадион "Георги Аспарухов" в София.

 

"Времето за подготовка ни стигна и се надявам, че сме свършили работата. Мисля, че сме готови за началото на сезона и за мачовете в Лига Европа. Надявам се да преодолеем първия съперник. Все още не знаем нищо за него, но има достатъчно време за подготовка. Трябва да бъдем пределно мобилизирани и концентрирани, защото те едва ли са слаб отбор. Ние имаме да подобряваме доста неща в играта ни и се надявам да бъдем готови за четвъртък. Ние сме по-техничен отбор, така че трябва да отговорим на тяхната агресия, ако искаме да продължим напред", заяви капитанът на Левски.

 

"Тук съм, тренирам с отбора и най-вероятно ще играя в четвъртък. След като съм тук, с екипа на Левски, значи ще давам всичко от себе си за отбора. Няма да коментирам евентуален трансфер точно сега", добави той.