ВИДЕО: Абсурдно изпълнение на Джавейл МакГий

НБА определено е мястото, където се случват невероятни неща. Тази нощ в "лигата на извънземните" за пореден път доказа това.

 

Денвър Нъгетс победиха Мемфис Гризлис с 99:94 в зрелищен сблъсък изпълнен с много забивки, чадъри и какво ли още не. Изпълнението на вечерта обаче принадлежи на центъра Джавейл МакГий.

 

При 80:81 в полза на "гризлитата" топката стигна до намиращия се в невероятна форма Зак Рандолф получи топката в близост до коша и опита стрелба, но там беше центърът на "златните буци".

 

Попринцип чадърите за Джавейл не са нищо особено, като той прави по 3-4 на мач, но изпълнението му срещу крилото на Мемфис е просто неземно. Той не просто направи чадър на Рандолф, а овладя топката във въздуха след невероятен отскок!

 

Изпълнението му е толкова невероятно, че дори съдиите за момент не се замислиха дали топката не беше стигнала връхната си точка при чадъра-борба от страна на МакГий. Просто феноменално!

 

Джавейл определено е сред най-нестандартните играчи в лигата, но често е показвал завидна глупост по време на двубой. Най-пресният пример е през миналия сезон, когато при нападение на своя тим той реши да се върне в защита поради причина, известна само на него.

 

Този път обаче центърът блесна с невероятно изпълнение, което заслужава да се види и определено беше най-доброто за вечерта в НБА.