Звездите от Базел смята да изритат Лудогорец по друг начин

снимка: БГНЕС

Защитникът на Базел Михаел Ланг не скри разочарованието си след равенството 0:0 срещу Лудогорец в София в срещи от предпоследния пети кръг в група "А" на Шампионската лига. Така преди последните срещи двата отбора имат по 2 точки, но разградчани взеха преднина заради по-добрия си показател в преките двубои след 1:1 в първата среща.

"Много съм разочарован. Знаехме, че ако искаме да продължим, трябва да вкараме поне един гол в София. Без значение как. Сега ни предстои много трудна задача. Трябва да вземем нещо от Арсенал. Вярвам, че можем да го постигнем, но в никакъв случая няма да ни бъде лесно", заяви Михаел Ланг. Базел се нуждае задължително най-малко от точка в последния си мач от групата срещу Арсенал като домакин след две седмици, за да запази шансове да продължи в Лига Европа.

Таулант Джака пък смята, че Базел ще си завоюва третото място и ще рита на пролет в Лига Европа за сметка на българския шампион.

"Убеден съм, че след две седмици срещу Арсенал у дома ще вземем най-малко точка. Просто ще трябва да се възползваме по-добре от шансовете си. Що се отнася до мача с Лудогорец, не мисля, че някой може да ни упрекне в нещо", коментира Таулант Джака.