Звезда се скри от Ботев, не могат да го продадат в Румъния

снимка: Булфото

Отборът на Ботев (Пловдив) продължава да "закърпва" бюджета за новия сезон с продажбата на скъпоплатените си футболисти, но един от тях - Феребори Доре, не може да бъде спазарен.

Причината е, че румънският Клуж, който вече се договори с "канарчетата" за трансферната сума на нападателя, не може да намери играча, който се е покрил в очакване на разтрогване на своя договор.

Със старта на финансовите проблеми в Ботев, Доре изчезна и не се е появявал на тренировки, като не е сметнал за нужно да оведомява когото и да било за това. Днес по темата се изказа Велислав Вуцов, който лично разкри за интереса на Клуж.

"Очите на Доре още не съм ги видял. той прави номера - още не си е пуснал документи, не си вдига телефона, не се прибра на време", коментира новият наставник на "канарчетата".

"Дали сме го на УЕФА за наказание. С Клуж сме се разбрали за негов трансфер, но и те не могат да го открият, за да си уговори личните условия", каза още бившият наставник на Левски, Черно море, Славия и редица други отбори.