Зума нападна Гонзо: Да си припомни откъде е тръгнал

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев отговори на нападките на спортния директор на Левски Георги Иванов след равенството между двата тима на "Лаута" - 1:1. След двубоя Гонзо се оправда с лошото състояние на игрището и "плажната топка", с която се е играл мачът.

"Да, теренът ни в никакъв случай не е добър. Още през май господин Крушарски ще го поднови. Гонзо е започнал от този терен. Тук стана футболист и отиде в Левски. На този терен е играл, за който казва, че не е хубав. Така че да си припомни. Той сигурно е ядосан от това, че вижда, че отборът му не играе добре. Ние, футболните хора, като не ни върви, и търсим причината другаде", коментира Зума пред вестник "Тема Спорт".

"Илиан Илиев беше подредил отбора за победа, но за съжаление не успяхме да спечелим. Съдията си затвори очите при две положения, където можеше да отсъди дузпа. След мача отидох да поздравя и петимата рефери и помолих главния да види на запис ситуациите и ако е сгрешил, да ми се обади. Още го чакам. Хубавото е, че Илиан Илиев и момчетата работят добре и резултатите няма да закъснеят", добави Бонев.

Относно липсата вече на интрига в битката за титлата и за директно изпадане той каза:

"Нека хората във футболния съюз да се замислят. Последните мачове в А група ще сме само роднини по стадионите. Дано намерят решение през лятото с тази Висша лига".