Знойна бразилка прекъсна головата серия на хищника Мауридес (СНИМКА)

галерия:

Случайно или не, головете на бразилския нападател на ЦСКА-София Мауридес секнаха веднага след пристигането на съпругата му Габриела в България. Последното попадение на бразилеца бе срещу „Верея“ на 26 август. Ден по-късно Мауридес посрещна съпругата си с червени рози на летището и по всичко изглеждаше, че тя му ще даде сили за още подвизи с червената фланелка. Нищо подобно! Оттогава насам бразилецът игра в пет поредни срещи и не успя да вкара нито един гол, а играта му от мач на мач започна все повече да избледнява. Преди това Мауридес направи фурор, като отбеляза 9 попадения в първите си 10 двубоя за ЦСКА-София и бързо се превърна в любимец на феновете. Бразилецът не успя да направи нищо и в загубеното дерби срещу „Левски“ въпреки надеждите именно той да поведе отбора към победа.00746290.jpg

Мауридес често е сравняван с бившата звезда на ЦСКА-София Фернандо Каранга, но за разлика от него Каранга имаше късмет след пристигането на жена му Карла. В началото Каранга започна трудно при „червените“ и бе преследван от голова суша, но откакто любимата му пристигна, започна да реди гол след гол за ЦСКА-София. Нападателят дори призна, че жена му сънува предварително неговите попадения и има ясновидски способности.

От своя страна Мауридес дължи много на жена си, въпреки че досега не му носи късмет в ЦСКА-София. Тя е с основна роля да се завърне във футбола, след като 13 месеца не може да играе заради контузия. „Ако тогава не беше съпругата ми, нямаше да успея да се върна на терена – казва нападателят. – Благодаря за силата, която ми даде, за помощта и подкрепата и да се върна на терена. Някои от самите доктори казваха, че не вярват да мога отново да играя. Но заедно с нея успяхме да им докажем, че няма по-голяма сила от любовта и се върнах в игра.”

Откакто дойде у нас, горещата бразилка бързо привлече вниманието с палави снимки в социалните мрежи, но засега явно повече разсейва мъжа си, отколкото да го мотивира.