Златен скункс за треньорчето от Баховица Петев, той се държи като муха без глава

снимка: БГНЕС

Популярното предаване "Господари на ефира" не пропусна да връчи антинаградата "Златен скункс" на Ивайло Петев, чиято банда несретници наречена национален отбор посрами България на турнира "Кирин Къп". Там селекцията на тренера от Баховица бе изнасилена с 2:7 от Япония и с 0:4 от Дания. Все световни сили...

Репортерът Боби Ваклинов се нложи да гони из летището Петев, който нямаше достойнство да се спре и да получи Скункса като мъж. След като обикаля като муха без глава - накрая наставникът бе заклещен и все пак статуетката попадна в ръцете му. Той я взе с неохота и секунда по-късно я пусна в багажа на човек от щаба на държавния тим.

Футболистите също се държаха нагло и повечето от тях отказаха да говорят на аеропорта, където бяха чакани от доста журналисти.

Венцислав Христов от Левски пък се наптрави на интересен и опита да замаже скандал между него и Петев. "Питайте треньора какво сме си говорили - имахме разговор, да - нека той да говори", измънка нападателят. По наша информация Христов е бил нахокан и дори нагрубен на "селски" и "футболист за приятелски срещички". 

Нападателят обаче не е останал джъжен и също е отвърнал на висок тон с нецензурни изрази. Поредната идиотия в националния отбор на България...