Жоро Марков се скъса да хвали зайците в Ботев за боя над Поли (Тимишоара)

снимка: botevplovdiv.bg

Спортният директор на Ботев Жоро Марков за пръв път от доста време бе усмихнат и засипа с похвали отбора и най-вече младите играяи в него. Както е известно вчера "канарчетата" разбиха с 4:1 елитния румънски Поли (Тимишоара) в първата си контрола на лагера в Анталия.

"Няма, как да не съм доволен от това, което показаха футболистите на нашия отбор. Играхме добре, а  абсолютно всички футболисти изпълниха указанията, дадени им от треньора Николай Костов. С оглед на етапа от подготовката, в който се намираме, смятам, че сме в много добро състояние. Има по какво още да работим. Останахме много доволни и от това, което показаха младите футболисти. Повечето играха през второто полувреме и отлично влезнаха в мача", заяви Марков.

Спортният директор коментира и трансфера на Неделев:  "Тошко беше наша основната трансферна цел. Всички в клуба сме много щастливи и го очакваме с нетърпение на лагера в Анталия. От понеделник той се включва пълноценно в заниманията и единствено треньорът Костов ще реши дали да го използва в следващата контрола срещу полския Висла, която е в четвъртък от 16:00 часа", обяви Жоро Марков.