Животното пак удари по Камата с жесток пост във Фейса

Легендата Христо Стоичков беше призован на детектор на лъжата от Росен Петров – Животното. Тарторът на сектор Г излезе с обръщение във Фейсбук, с което дава продължение на скандала в ЦСКА-София.

Припомняме, че преди два дни Животното скочи на Камата – според него голмайсторът на САЩ’94 е натискал Гриша Ганчев да продаде Антон Недялков във ФК Далас. Освен това Животното написа, че Ицо е прибрал 400 000 долара комисионна от трансфера. След това носителят на "Златната топка" поиска от ефира на БНТ Гриша Ганчев да каже истината публично. В противен случай това би означавало, че някои хора взимат пари да говорят срещу мен, каза още Стоичков. Ганчев обаче отговори с ироничен тон в сайта на ЦСКА-София и направи Камата за 2 стотинки. Сега "червената" сапунка продължава с поредна публикация на Животното.

Ето какво написа Росен Петров:

„Понеже не спирате да бълвате г*вна, във вторник ще поканя господина на детектор на лъжата да му лъсне голият г*з пред цяла България, но понеже предполагам, че опорната му точка "цървул" ще бъде отново използвана затова ще го направя публично по всички медии. Писна ми легендите ни да ни чук*т през гащите - Емо, Данчо сега и Ицо, а да не изреждам и предишното поколение. Хайде да видим голямата уста Стоичков дали ще склони да седнем един до друг. Аз знам какво съм чул да говори боли ме х*я дали ми вярвате, но като излезе истината - чакам лично извинение от всеки един, който си позволи да с*ре по мен. А защо е взел пари, ми защото е бил такъв май ви е къса паметта“.