Живко Господинов благодари за помощта в борбата с рака

Футболната легенда на Спартак /Варна/ Живко Господинов благодари на всички, които му помагат в битката с рака на белите дробове. От юли Живко се лекува с лъчетерапия и химиотерапия, като резултатите от направените процедури до този момент са положителни и лекарите са обнадеждени.

"Искам да благодаря на всички, които ми оказват морална и материална подкрепа в най-трудния момент от моя живот. Лечението ми повлиява благоприятно, има положителна промяна в състоянието ми и се чувствам добре", е заявил Господинов, съобщиха от инициативния комитет в негова подкрепа.

В началото на декември легендата ще се подложи на поредната химиотерапия, а малко след това му предстои нов контролен преглед в Турция. За продължаването на терапията на бившия футболист са необходими още средства и на този етап единствената възможност за него в надпреварата с времето е да бъдат обезпечени следващите му медицински интервенции, които да предотвратят влошаването на състоянието му.

От инициативния комитет за подкрепа на Живко Господинов се обръщат към всички хора с молба и призив за съдействие и откликване на човешката ситуация на нашия изтъкнат бивш футболист.

Средствата могат да бъдат преведени в Централна кооперативна банка на три сметки:

IBAN BG 85 CECB 9790 4081 6472 00 /в левове/;

IBAN: BG32 CECB 9790 4181 6472 00 /в долари/;

IBAN: BG08 CECB 9790 1481 6472 00 /в евро/;

Живко Господинов Христов.