Жадното се изказа за Роси и Левски (ВИДЕО)

снимка: sportal.bg

Треньорът на Септември Николай Митов бе гост в предаването "Спорт в обектива" по Канал 3. Специалистът говори за престоя си в Левски в началото на сезона, като заяви, че към него не е имало същото търпение, каквото сега има към Делио Роси.

"Където и да работя, ще давам всичко от себе си. Отидох в Левски с уговорката да се налагат млади играчи и да се гради отбор със силни футболисти от школата и няколко класни чужденци. След няколко месеца всичко се промени. Левски има шансове за титлата, ако това е целта.

Исках гръбнакът на отбора да бъдат Краев и Бурабия, но и двамата напуснаха. Отношението на клуба към Делио Роси и мен се различава. Към мен нямаше търпение. Грешката ми е, че съм наивен. Нямаше да отида, ако знаех, че ще стане така.

Исках различни играчи от тези, които дойдоха. Накрая взимах каквото ми предлагаха, защото бяхме с 11 играчи. Левски има голям прогрес във фаза защита, но не мога да кажа същото за нападението. Смяната на Боримиров с Букарев не ме изненада.

Доволен съм от точките, които има Септември. В началото не бяха добре нещата. Имаме много работа. Целта ни е да останем в елита. Със сигурност 4-5 човека ще напуснат отбора, но Иван Тилев остава. Към него има интерес, но той не може да играе в друг клуб до края на сезона", заяви Митов.