Жадното пое тим от Трета лига

Николай Митов-жадното бързо си намери нов отбор, след като хвърли оставка от елитния Септември. Специалистът, който е водил и Левски, поема лидера в Югозападна Трета лига - Хебър (Пазарджик).

ЕТО КАКВО ПИШАТ В САЙТА НА ПАЗАРДЖИКЛИИ:

Беловецът заменя на поста панагюрския специалист Танчо Калпаков, който пък беше начело на мъжкия представителен тим на Хебър от януари 2017 година до днес.

На свое заседание Управителният съвет на лидера в класирането на Югозападната Трета лига взе решение за раздялата с Танчо Калпаков след загубата на отбора в Панагюрище преди четири дни с 1:0. Ръководството на клуба иска промяна в цялостния облик на отбора, а очакванията към новия наставник са Хебър да изглежда далеч по-солидно на терена като игра и резултати.

Заради треньорската рокада от последния час планираното за днес първо седмично занимание на отбора беше отменено за утре в 10 часа. Тогава Николай Митов ще изведе Хебър на първа тренировка под свое ръководство. От 12:30 часа беловецът ще даде пресконференция за медиите, на която ще представи екипа си. По предварителна информация  първи помощник на Николай Митов ще бъде някогашният футболист на Добруджа (Добрич) Радослав Вардаров.

Николай Митов е ръководил отборите на Левски (София), Септември (София), Славия (София) и Монтана, а като футболист защитава цветовете на Левски, Хебър (Пазарджик), Академик (София), Магдебург, Септември (София), Миньор (Перник) и Холщайн (Киел). Шампион на България с Левски през сезон 1992/1993.