Жадното даде краен срок на играчите да се докажат или ще ги гони от Левски

снимка: youtube.com/levskitv

Треньорът на Левски Николай Митов даде на играчите краен срок, в който всеки трябва да си заслужи мястото на "Герена". Според изказването му, който не се представи добре ще излети от клуба. Жадното даде пресконференция днес преди битката с Ботев (Пд) от 17:30 часа в неделя. Интересно е, че Митов заяви, че няма да гледа толкова резултатите до края на сезона, а само представянето на всеки един футболист по отделно.

"До май месец всеки един от тях трябва да покаже, че трябва да е в Левски и да поддържа ниво. А нивото на Левски е много голямо. Вече с всяка изминала седмица и с всеки мач, спортно-технически ми се изяснява кой има ниво за Левски и кой ще остане в отбора. Това се отнася за абсолютно всеки един играч в тима. Във футбола няма минало, има само днес и малко от бъдещето. Те ме разбират добре и знаят, че всеки ден в Левски е доказване", коментира Митов.

Наставникът на "сините" отговори и на въпрос за краткотрайния си престой в Ботев, при който напусна тима на първата си тренировка.

"Няма какъв реванш да търся, този въпрос отдавна е приключил. Респект и уважение за Ботев, но до там. Те имат добри футболисти, но мен ме интересуват само нашите футболисти и как играят те", коментира Митов.